O nas

Slovenska logistična družba (SLD) je podjetje, ki je nastalo na bogatih izkušnjah sodelavcev, ki so svoje znanje pridobivali na različnih področjih logistike, trgovine in financ ter jih danes želijo deliti s svojimi obstoječimi, kakor tudi bodočimi strankami. Po meri oblikovane logistične rešitve temeljijo na tradicionalnih transportnih storitvah, ki jih naročamo pri zanesljivih izvajalcih širom Slovenije, obenem pa želimo v največji meri izkoristiti izredno ugodno geostrateško pozicijo Slovenije s središčem v koprskem pristanišču in s tem svojim strankam omogočiti ekonomično, hitro predvsem pa zanesljivo logistično izkušnjo, ki jim bo vedno predstavljala korak pred konkurenco.

Locirani smo v Kopru, kar nam omogoča neposreden nadzor nad izvajanjem logistike, ki vključuje pristaniške storitve. Ob tem pa želimo v največji meri izkoristiti tudi zaledno transportno infrastrukturo, optimizirati logistični proces ter strankam zagotoviti zanesljiv servis na najvišjem nivoju, brez »nenapovedanih stroškov«. Bližina meje in znanje jezika ter razvejana poslovna mreža nam omogoča ponudbo storitev tudi čez mejo v Trstu (IT) in Reki (HR), saj se lahko tudi v teh pristaniščih pohvalimo z zanesljivimi poslovnimi partnerji.

Neposredno in redno sodelujemo s pristaniško skupnostjo, carinsko upravo, zalednimi terminali in izvajalci transporta, saj smo mnenja da je to ključno za nemoteno delovanje in hitro izvedbo logistične podpore svojim strankam ter krepitev njihovega zaupanja v to, kar za njih in v njihovem imenu počnemo vsak dan v obojestransko korist.

Poleg izjemne lokacije vidimo našo prednost predvsem v tesno povezani ekipi sodelavcev, ki je med sabo in s svojimi strankami sposobna odkrito komunicirati in biti na razpolago vedno, ko jih le-ta potrebuje. Veseli bomo, da nam in našim partnerjem ponudite priložnost za sodelovanje. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Ekipa

Partnerji